Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os - Auditiva - De private høreklinikker

Høreklinikkerne er en sammenslutning af uafhængige private høreklinikker. Formålet med denne sammenslutning er at yde den bedste, sikreste behandling af høretab for borgere, der har brug for høreapparat.

Alle klinikker er helt eller delvist ejet af ildsjæle, som ønsker at forbedre livskvaliteten hos de mange tusinder af danskere, som lider af høretab. Vores ambition er at kunne yde den bedste professionelle rådgivning og vejledning.

Endvidere arbejder vi kun med de bedste leverandører af høreapparater, der er på markedet i Danmark. Oticon, Widex, Siemens, Bernafon, Phonak, GN Resound

er de leverandører, som vi mener, dækker de mulige behov som hørehæmmede har.

Alle klinikker i sammenslutningen er i tæt samarbejde med lokale speciallæger i øre, næse og halssygdomme. De fleste af klinikkerne er desuden delvist ejet af speciallæger i øre, næse og halssygdomme. Dette sikrer en høj kvalitet på det audiologiske arbejde.

Auditiva er selskabet, som står for den daglige drift af klikikkerne. Auditiva håndterer al kontakt til borgerne, og er behjælpelig med svar på alle former for spørgsmål i forbindelse med en høreapparatsbehandling. Tidsbestilling i forbindelse med høreprøver, rådgivning, høreapparats tilpasning og justering foretages på tlf. 70 131 131

I Auditiva er der faguddannet personale, som professionelt tager sig af den audiologiske service i Høreklinikkerne.

Denne klinik er 

certificeret af Oticon.

Oticon samarbejder med Ældre Sagen,

for tryghed hele vejen.