Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Høreprøve

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge høreapparat? Hvis din hørelse er forringet i en sådan grad, at det påvirker din hverdag, kan det være en god idé. Vejen til et høreapparat begynder med en høreprøve, og du kan få foretaget denne undersøgelse på Auditivas Høreklinikker.

Vi har klinikker i Valby i København og i Hørsholm, Hillerød, Gentofte, Helsingør, Holte og Søborg.

Hvordan foregår en høreprøve?

Udredningen begynder med en redegørelse af din forhistorie og en undersøgelse, hvor vi bl.a. måler din hørelse. Når vi har klarhed over din høresituation, dine motoriske færdigheder og aktivitetsniveau, skal vi sammen finde frem til, om der overhovedet er behov for høreapparat og i så fald hvilken type høreapparat, der passer til dig. 

Det er altid dit valg, om du på baggrund af vores anbefaling efter din høreprøve vil have høreapparat

.

Vi leverer høreapparater

Du kan altid vælge os som din nye leverandør af høreapparat, uanset hvor du tidligere har fået dem. De skal blot være mindst 4 år gamle, hvis du ønsker at benytte det offentlige tilskud. Du har altid frit valg mellem alle offentlige og private klinikker.

Det tager kun ca. 2 uger, før dit høreapparat er klar, så alt efter hvor hurtigt din region giver grønt lys for udlevering, kan du få dem ganske hurtigt. Ved udleveringen lærer vi dig alt om funktioner, rensning og vedligehold af dine nye apparater.​

Når du har modtaget dit høreapparat

Vi forklarer dig om vigtigheden af træning og tilvænning og taler med dig om, hvordan høreapparaterne skal indstilles, så du synes, lyden er passende.

Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning efter 4-6 uger. Derudover er du altid velkommen til at ringe og bestille en tid, hvis du har brug for justering af lyden eller har ekstra spørgsmål. ​

​​Kontakt os for tidsbestilling til høreprøve

Vil du have undersøgt din hørelse? Har du spørgsmål til vores priser, ydelser eller andet? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder dig grundig vejledning i forbindelse med udredning og høreprøve.

Du kan kontakte os på telefon 70 131 131 eller e-mail kontakt@auditiva.dk

Kontakt os

Auditiva ApS

Valby Langgade 88 B, 2500 Valby

CVR: 32446299

Telefontider

Mandag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Tirsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Onsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Torsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Fredag

08.30 - 12.30

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores telefontider.