Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tegn på høretab og behandlingsmuligheder

​​Er du i tvivl om, hvorvidt du lider af høretab? Det kan være svært at opdage tegnene, før det er blevet rigtig slemt, medmindre der er tale om akut høretab. 

Hos Høreklinikkerne står vi altid klar til at rådgive, undersøge og behandle dig, der lider af høretab i mindre eller større grad.

Vi har klinikker i hele Nordsjælland, herunder Hørsholm, Hillerød, Holte, Helsingør, Gentofte, Søborg og i Valby i København.

Kan du genkende dig selv?

Forestil dig, at du spiser middag på en travl restaurant. I baggrunden klaprer tallerkenerne, stolene bliver højlydt skubbet frem og tilbage, folk taler og griner, og tjenerne farer rundt.

Du anstrenger dig for at følge med i, hvad der sker ved dit bord - og anstrengelsen ved dette begynder at gøre dig mere og mere træt.

Til sidst begynder du at lade som om, du kan høre. Du nikker, ser interesseret ud og ler med de andre, selv om du ikke opfattede deres jokes. 

Du begynder at føle dig udenfor.

Når du forlader restauranten, er det med en dunkende hovedpine, skuffelse og absolut ikke med planer om snart at gentage oplevelsen.

Genkender du dig selv i denne fortælling? Så lider du sandsynligvis af en grad af høretab. Den gode nyhed er, at det kan behandles.

Følgende er tegn på høretab

  • Har du svært ved at følge med i samtaler, når der er baggrundsstøj?
  • Skal du ofte have det sagte gentaget?
  • Klarer du dig bedst med undertekster på fjernsynet?
  • Synes du, at folk omkring dig mumler?
  • Hører du bedre, hvis du holder hænderne op til ørerne som ekstra ører?
  • Er der situationer, du undgår, fordi du har svært ved at høre, hvad der bliver talt om?
  • Bliver du trist til mode, når du har svært ved at høre?

Hvis du kan svare ja til en, flere eller alle af disse, kan det være en god idé at tage til ørelægen og få tjekket tilstanden i dine ører. Vi er hørespecialister, og kan hjælpe dig både med udredning, høretest og eventuelt anskaffelse af høreapparat.

​Kontakt os, for udredning af dit høretab

Har du mistanke om, at du har høretab? Eller vil du høre mere om vores behandling af høretab? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores specialister med henblik på udredning, behandling eller anskaffelse af høreapparat.

Du kan kontakte os på flere måder: enten på telefon
70 131 131, e-mail kontakt@auditiva.dkeller via kontaktformularen her på vores hjemmeside. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få hørelsen tilbage!

Kontakt os

Auditiva ApS

Valby Langgade 88 B, 2500 Valby

CVR: 32446299

Telefontider

Mandag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Tirsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Onsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Torsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Fredag

08.30 - 12.30

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores telefontider.