Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Typer af høreapparater

Auditiva tilbyder et hav af muligheder for at få et høreapparat

Høreapparater er ikke bare høreapparater. Der findes mange forskellige typer, modeller og mærker. Vi har valgt af arbejde sammen med de leverandører som vi mener er de bedste på markedet.

Vi har høreklinikker beliggende i blandt andet Hørsholm, København samt Hillerød.

​Her finder du information om de produkter vi tilbyder, om ekstra hjælpemidler, ordforklaringer, vedligeholdelse og fejlfinding.

Kontakt De private høreklinikker - Auditiva - hvis du vil høre mere om dehøreapparater vi tilbyder og for at bestille tid til en høreundersøgelse. Ring på telefon 70 131 131.

Ordforklaringer til vores produkter

Analogt høreapparat:
​Betyder at apparatet er bygget af elektroniske komponenter som har begrænsede justerings muligheder.

BTE:
​Behind The Ear – er en betegnelse for høreapparater som sidder bag øret.

Digitalt høreapparat:
Betyder, at apparatet styres af en mikrochip, som sidder inden i apparatet. Der produceres stort set kun digitale høreapparater nu om dage. 

Denne avancerede teknologi giver hørespecialisten langt større mulighed for, at tilpasse høreapparatets lyd til forskellige lytte-situationer og giver dig større kontrol over dit høreapparat.

Fjernbetjening:
En fjernbetjening til høreapparater fungerer oftest som en “forlænget arm”, så det er let at se, hvad man trykker på i stedet for at skulle trykke på høreapparatet for at skrue op/ned for lyden eller for at skifte indstillinger i høreapparatet.​

FM-udstyr:
Består af 2 dele: En ekstra del (modtager), som skal påsættes dit høreapparat og en transportabel (sender) mikrofon, som kan opfange en talers stemme over længere afstand uden af opfange baggrundsstøj.​

RIC / RITE:
Reveiver In Canal / Receiver In The Ear. Er en betegnelse for høreapparater som sidder bag øret men hvor selve højtaleren sidder i øregangen.

Streamer:
Er en fjernbetjening eller lignende, som kan sende trådløst signal mellem dine høreapparater og andet teknisk udstyr, for eksempel mobiltelefon, fastnettelefon, TV og computer.

Teleslynge:
En teleslynge er ofte sat op i kirker, teatre, foredragssale og lufthavne, men kan også opsættes i hjemmet (til TV og radio). Den udsender lyd via et magnetisk felt.

​Der sidder en lille magnetisk modtager inden i mange høreapparater, som kan opfange lyden fra en teleslynge. På denne måde udelukkes baggrundsstøj og lyden bliver klarere og tale mere tydelig. Lyden bliver sendt direkte til dit høreapparat. ​

Bestil tid til rådgivning i valg af høreapparat

Du kan kontakte os på telefon 70 131 131 for at bestille en tid til høreundersøgelse, hvor vi får afdækket dit behov for høreapparat. Vores rådgivning kan styrke din livsglæde og hverdag.

Kontakt os

Auditiva ApS

Valby Langgade 88 B, 2500 Valby

CVR: 32446299

Telefontider

Mandag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Tirsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Onsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Torsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Fredag

08.30 - 12.30

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores telefontider.