Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bag øret

Lukket tilpasning:

Betyder, at der er tale om et høreapparat, hvor teknikken sidder bag ved øret. Fra høreapparatet går en slange ned til proppen som sidder i øregangen. Proppen er støbt efter øregangens form.

Denne type høreapparat passer særligt godt til middelstore eller store høretab. I tilfælde hvor der er stor forskel på hørelsen på de to ører, er denne type god, fordi den let kan tilpasses mange forskellige typer af høretab.

Åben tilpasning:
Denne type har en meget tynd slange som leder lyden fra apparatet til øret og en meget luftig prop, som sidder i øregangen.

Denne type høreapparat, passer særligt godt til aldersbetingede høretab eller høretab pga. støjskade, da høretabet ofte ligger i diskanten (de lyse toner) og man undgår at lukke øregangen. Denne type er blevet meget populær de seneste år og er endvidere yderst velegnet til førstegangs brugere af høreapparater.

RIC/RITE:

Denne type er en variant af den åbne tilpasning hvor der er tale om en ledning i stedet for en tynd slange. RIC/RITE betyder at højttaleren som skal lede lyden til øret er placeret i øregangen, i modsætning gængse typer hvor højttaleren sidder i selve apparatet bag øret.​

Denne klinik er 

certificeret af Oticon.

Oticon samarbejder med Ældre Sagen,

for tryghed hele vejen.