Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Audiologiassistent, Audiolog, Audiologopæd

​Med et job hos os bliver du en del af vores audiologiske team. Vi er uafhængige af producenter, og benytter os af de bedste produkter på markedet fra Oticon, Sivantos, Widex, GN Resound og Phonak. Vi lægger vægt på, at du er forandringsvillig, stabil og har et godt humør. Du vil nogle dage arbejde alene i klinikkerne og nogle dage hos speciallæger i øre-, næse- og halssygedomme. 

Det er vigtigt for os, at du har øje for detaljen og kan arbejde selvstændigt, men ligeledes indgå i vores team, hvor vi altid gør vores bedste for at hjælpe hinanden. 

Vi er et travlt team, hvor det til tider går rigtigt stærkt. Vi har en uformel og hyggelig omgangstone. Som audiolog hos os, kommer du til at arbejde med de audiologiske processer i forbindelse med høreapparatbehandling, herunder evaluering, tilpasning, justering og kundepleje. 

Din Profil:

Du har erfaring fra en lignende stilling. Vi forventer, at din uddannelsesmæssige baggrund er relevant for jobbet. Du har god forståelse for audiologiske arbejdsgange og du foretrækker, at der er styr på detaljerne. 

Du formår at have mange bolde i luften, og har erfaring med høreapparatbehandling. Du tager gerne et initiativ, hvor du kan se, at din indsats kan bidrage til et godt resultat. Du har gode samarbejdsevner og sætter en ære i at yde en høj service. 

Vi foretrækker du er/har:

  • Serviceminded og udadvendt holdning
  • Selvstændig tænkende, som ikke er bleg for at dele viden til teamet
  • Hurtigopfattende - forstå arbejdsprocesser
  • Struktureret - overholder aftaler og frister
  • Humor – positiv og imødekommende

Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed og detaljen i udførelsen af dit arbejde. 

Samtaler vil finde sted løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til stille dem til Line Frimodt-Møller på lfm@auditiva.dk. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt og skal sendes til job@auditiva.dk mærket ”Audiologiassistent”. Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Hvem er vi?

Vi er et audiologisk administrationsselskab, som driver flere private høreklinikker på Sjælland, primært Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi tilbyder endvidere konsulentbistand til speciallæger i øre-, næse- og halssygdomme. Vi er et energisk team af ildsjæle med passion for god service og kvalitet. Læs mere på www.høreklinikkerne.dk

Kontakt os

Auditiva ApS

Valby Langgade 88 B, 2500 Valby

CVR: 32446299

Telefontider

Mandag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Tirsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Onsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Torsdag

08.30 - 12.30 & 13.00-15.00

Fredag

08.30 - 12.30

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores telefontider.