Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Priser

Hvad koster en høreapparats behandling?

​Der er meget mere end bare produktprisen på selve høreapparatet, som gør sig gældende når høreapparatsbehandling skal prissættes. Høreprøver, tilpasning af høreapparat, opfølgning og "gratis" justering i den 4årige garanti periode, er med til at bringe prisen på en høreapparats behandling op til det nuværende niveau.

Priser varierer meget fra leverandør til leverandør og ikke mindst fra udbyder til udbyder. Vi anbefaler derfor at man tjekker markedet for priser inden man vælger udbyder. Vi bestræber os på at have konkurrence dygtige priser fra markedets førende leverandører af høreapparater. Ydermere er det professionelle personale, både administrativt og audiologisk med til at sikre kvaliteten af høreapparatsbehandlingen hos os.

Her på siden kan du finde information om de produktkategorier vi arbejder med og få et overblik over priser i de enkelte kategorier.

Kategorierne beskriver hvilke situationer et høreapparat i den pågældende kategori passer til. Endvidere er der beskrevet hvilke tekniske specifikationer der er tale om i de 6 kategorier.

Priserne er for 2 stk. høreapparater når det offentlige tilskud er trukket fra. Der kan opnås yderligere tilskud hvis du er medlem af Ældre Sagen og/eller danmark og hvis du har helbreds tillæg.

Har du spørgsmål omkring priser, så ring på tlf. 70 131 131

Teknologi Niveau

Vi arbejder med 4 forskellige teknologi niveauer. Priserne varierer indenfor hvert niveau. OBS! Priserne er vejledende og vi for beholder os retten til ændringer.

Basis (O-5.500kr)
4 års gratis justering

(6-8 kanaler, telespole, FM-mulighed, volume kontrol, flere programmer,

trådløs mulighed, fjernbetjening/streamer, binaural koordinering,
taleoptimering)

Lav(6.000kr-10.000kr)
(8-10 kanaler, telespole, FM-mulighed, volume kontrol, flere programmer,

trådløs mulighed, fjernbetjening/streamer, binaural koordinering,
taleoptimering)

Mellem (12.500kr-16.000kr)

(op til 10 kanaler, telespole, FM-mulighed, volume kontrol, flere programmer, trådløs mulighed, fjernbetjening/streamer, binaural koordinering,

taleoptimering, binaural synkronisering, bedre støj underttrykkelse)


Høj(19.000-26.000kr)
(min. 10 kanaler, telespole, FM-mulighed, volume kontrol, flere programmer, trådløs mulighed, fjernbetjening/streamer, binaural koordinering,

taleoptimering, binaural synkronisering, bedre støj underttrykkelse,
binaural processering, musik udvidelse)


OBS! Det er ikke

muligt at oplyse produktspecifikke priser, da de varierer meget fra leverandør til leverandør.

Denne klinik er 

certificeret af Oticon.

Oticon samarbejder med Ældre Sagen,

for tryghed hele vejen.