Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Undersøgelsen

Undersøgelserne

Udredningen begynder med din forhistorie og en undersøgelse, hvor vi bl.a. måler din hørelse.

Når vi har klarhed over din høresituation, dine motoriske færdigheder og aktivitetsniveau, skal vi sammen finde frem til, om der overhovedet er behov for høreapparat og i så fald, hvilken type høreapparat, der passer til dig.

Det er DIT valg ud fra vores anbefaling.

Du kan altid vælge os, som din nye leverandør af høreapparat, uanset hvor du tidligere har fået dem. De skal blot være mindst 4 år gamle, hvis du ønsker at benytte det offentlige tilskud. Du har altid frit valg mellem alle offentlige og private klinikker.

Det tager kun ca. 2 uger, før dit høreapparat er klar, så alt efter hvor hurtigt din region giver grønt lys for udlevering, kan du få dem. Ved udleveringen lærer vi dig alt om funktioner, rensning og vedligehold af dine nye apparater.

Vi forklarer dig om vigtigheden af træning og tilvænning og taler med dig om, hvordan høreapparaterne skal indstilles, så du synes, lyden er passende.

Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning efter 4-6 uger. Derudover er du altid velkommen til at ringe og bestille en tid, hvis du har brug for justering af lyden eller har ekstra spørgsmål.​

Denne klinik er 

certificeret af Oticon.

Oticon samarbejder med Ældre Sagen,

for tryghed hele vejen.